Forskerne sier at våre telomerer i cellene forkortes noe ved hver celledeling. Vi vet også at ved for korte telomerer da fungerer ikke lenger cellestofskiftet. Desto kortere våre telomerer blir, desto svakere blir vår celleenergi og generelle helse sies det. Da blir spørsmålet følgende:

Bestemmer lengden av telomerene i cellene våre hvor lenge vi har igjen å leve, samt vår energi og helse, eller kan vi stopp og endog reversere denne prosessen?

Dette er et veldig essensielt spørsmål, som det egentlig er lite fokus på. Jeg forstår grunnen. Dette er ikke noe NWO folka i WHO, WEF og FN ønsker fokus på, da de har som målsetning å redusere verdens befolkning.

Har prøvd å finne endel info om hvordan stanse forkortningsprosessen av telomerene og min konklusjon så langt er at mangler av vitale næringsstoffer og forgiftninger er med å redusere telomeraseenzymet og igjen øke forkortningsprosessen på telomerene. OK, kan man da øke mengden av telomeraseensymet med naturlig kosttilskudd og detox, så denne negative prosessen kanskje kan stanses noe eller reverseres?. Ja, jeg tror det. Som detox har jeg bla. brukt detox foot-patc, algemel, chaga og C60 og som næringsstilskudd Telomerase Support. algemel mm.. PS! Mye annet kan sikkert brukes.

Indikasjon på på før og etterverdi kan testes med apparater som måler celleenergien og sirkulasjonen. Tror jeg begynner å forstå litt og hvilke produkter som virker, men her er nok det meste ukjent.. Det vi vet er at ved enkel og rimelig blodprøve kan vi nøyaktig teste telomer lengden, men denne blodprøven er ikke enkel å få.

Er det noen andre som også er interessert i dette med telomerer og celleenergi kom gjerne med kommentarer i kommentarfeltet.

Produkter nevnt over finnes på www.helseterapi.no, men jeg jakter også på nye produkter.