Helsetester, naturmedisinsk behandling iht. disse testene, samt testbasert helserådgivning. Oppfølging med kurset «Energiløftet-du kan bli mye friskere og det er enklere enn du tror».

Alternativ helsetester og kurs

Mange sliter med kroniske eller mer akutte helseplager og vet ikke hva for en behandling/terapi de skal velge.

Helseterapi mener de fleste begynner i feil. Er det riktig å vurdere tiltak/behandling før en har funnet årsak eller årsaker og helsestatus?  Her kommer Helseterapi’s helsetest inn ved siden av anamnesen? i ser på det som essensielt og få en forståelse av generell helsestatus og mulige årsaker.

Mange prøver alt mulig av medisiner, kosttilskudd, terapi og dietter og ofte er ikke resultatene som forventet.Vi forstår hvorfor. Kanskje de fleste begynner i feil ende.  Derfor mener vi  flere alternative helsetester, som vi tar på kontoret er helt vesentlig for å få en oversikt og vite hvor en skal begynne.

Med alle våre forskjellige testapparater får man gode indikasjoner på bla. mangler av næringsstoffer, allergier/intoleranser/matintoleranser, toksisk belastning, fordøyelsesproblemer, organbelastninger, blodsirkulasjon, blodsukker mm. Noe skrives ut, og man kan lese testresultatene selv. Når vi forstår årsaker til helseproblemene og er det lettere å finne relevant behandlingsopplegg.

Deretter er det viktig få en oversikt over livsstil og hva en spiser og drikker, for i fellesskap å foreta en vurdering av mulige endringer og tiltak. Det er viktig at en selv tenker igjennom hva som passer.

Ved akutte helseplager er poenget vårt først å jobbe med terapi for den akutte helseplagen.

Vår jobb er å komme med noen ideer til endringer,  tiltak eller behandlingsopplegg som  medfører bedre helse. Hos mange er inntoleranser/allergier og mangler av viktige næringsstoffer en sentral årsak til helseproblemer og manglende energi. Uten tilstrekkelig av de viktige vitaminene, mineralene, aminosyrene og fettstoffene vil cellestoffskiftet ( ATP’en) ikke fungere som tilsiktet. Dessuten viktig å være klar over at vi alle er forskjellige og reagerer ulikt på maten vi spiser. det som er sunt for en er ikke nødvendigvis det for en annen. Videre er det viktig å være klar over at tilberedningen og sammensetningen av maten kan ha stor betydning for hvordan maten fungerer for kroppen. Vi vet også at nok søvn, stressmestring og mosjon er vesentlige faktorer for god helse.

Pris på testene og gratistesten

Vi tilbyr en gratistest via medlemsskap hos vår samarbeidspartner Abetterliving www.abetterliving.no. Den testen består av å scanne AGE verdien (advanced glycation endproducts), samt sirkulasjon og stresstest med Body Checker eller Smart Puls. les mere på www.medicore.com.

Den korte testen tar drøyt 30 min til kr 350,-. Her får vi også informasjon om vitaminer og mineraler samt belastninger. Hovedtesten tar ca. 1 time og 20 min til kr 750,- Da vil en se klare indikasjoner på sirkulasjon også i de perifere blodårene (microsirkulasjonen) og cellenes kraft til å produsere energi, samt mye annet, som indikasjoner på hva som er feilfunksjoner i kroppen og hvor. Vi kan også etter avtale tilby blodmicroskopiering og en fettsyretest. jfr under.

Vi anbefaler også vårt 1 – 2 timers helsekurs kalt «Energiløftet – Du kan bli mye friskere og det er enklere enn du tror». Dette kurset har til hensikt å gi større forståelse av hva som generelt gavner helsa og hva som for de fleste skader helsa. Mye av kurset står i vår lille bok: «Du kan bli mye friskere og det er enklere enn du tror».

Husk: Denne boka nedlaster du gratis fra vår hjemmeside www.helseterapi.no.

Sted for helsetesten: Våre lokaler på Øvre Tamburossen 1, 4846 Arendal

Hilsen Glenn Ager-Wick mob 95164921 eller 48316704, mail: glenn@helseterapi.no

Vi tilbyr også fettsyreteten til Vitas.

Vitas, et GMP-sertifisert laboratorium utfører testene av tørka bloddråper for kjemisk analyse. Tørka bloddråper er vitenskapelig bevist like nøyaktig som test av flytende bloddråper når fettsyrer analyseres. Balanse mellom omega 6 og omega 3, samt nok av de essensielle fettsyrene er viktig for god/optimal helse. Ved mangler/ubalanser kan alt bli galt med helsa, ikke minst svekket immunforsvar og smerter i muskler og ledd. Det viser seg at 95% av oss har moderat til stor ubalanse/mangel av disse essensielle fettsyrene. Det betyr at på en enkel måte kan mange av oss bli mye friskere ved å endre kostholdet og/eller ta i bruk Zinzino’s utmerka balanseoljer. Dette vil bli redegjort for i forbindelse med testen og kurset.

Nyhet! Vi tilbyr nå HBOT eller Hyperbaric Oksygen Terapi.

Dette er kanskje den mest oppsiktsvekkende behandlingsmetoden som finnes idag og iht. produsentene virker den mot aldring og skadet hud ved å levere oksygen til hudcellene, reparere skada celler, øke telomerlengde og forbedring av stamcellene. Behandlingen går ut på at kroppen får økt oksygen under trykk. Det finnes veldig mye info på nettet om denne behandlingsmetoden, som styrking av immunforsvaret, god mot utmattethet, forbedrer blodsirkulasjonen, forebygger og behandler Alzheimer, god for søvnen og bedre hukommelse. Videre topp for aktive og mosjonister ved å minke muskelstølhet og forbedre restitusjon og skadehelbredelse i ledd og muskler. Da oksygen er en viktig antioksydant er HBOT behandling også med å avgifter kroppen. De fleste opplever forbedra energi etter flere HNOT behandlinger.

Antall behandlinger?

Ved mere akutte helseplager 10 – 20 behandlinger.

Ved kroniske helseplager 30 -50 behandlinger pluss vedlikehold.  Les mere på Youtube.com

NB! Spør oss også om eventuelle kontraindikasjoner vedrørende behandling med HBOT.

Mere info om priser pr. behandling finner du i vår nettbutikk.

Mer om kurset «Energiløftet – Du kan bli mye friskere og det er enklere enn du tror».

Motto: Bli sunn, slank, sterk og energisk.

Hovedfokuset på kurset er at deltakerne får innsikt i sin egen helse og får generelle helsetips de kan ta med seg. Dette gir motivasjon til å gjøre ofte bare små endringer som kan ha stor effekt på helsa.

De som har laget kurset er:  Katharina Ager-Wick, ernæringsfysiolog, trener og personlig trener. Glenn Ager-Wick, Heilpraktiker, homøopraktiker med bla. fag som kosthold.

Kurssted : Øvre Tamburodden 1

Kurspris : kr 100, -, som blir trukket av på varekjøp for over kr 100, -.

Litt mer om kursets innhold . 

I kurset  blir hva som generelt er sunn og usunn mat og drikke omtalt og begrunnet, samt næringsstoffer de fleste av oss fort mangler. Negative helsefaktorer fra dårlig inneklima og for kroppen helseskadelig stråling er mer aktuelt enn noen gang bla. grunnet de nye smartmålerne. I kurset forklares hvorfor denne strålingen fort er belastende og hvordan du rimelige og enkelt kan redusere den negative strålingen. Videre forklares hvorfor mange idag er for toksisk belasta, har høye AGE verdier og hvordan vi enkelt og rimelig detokse kroppen, samt regulere pH balansen og redusere AGE verdien. Og ikke minst noen tips til å forbedre den psykiske helsen. Her kommer mange helsetips som vil overraske de fleste. 

Vil også orientere om helsetestene og hva som belyses og hva som er poenget med de.

Vi vil gi tilbud på vår lille bok til kr 70,-  og det vil bli presentasjon av våre spennende urteoljer hvor innholdet er forbedret.

Gled dere, det blir mange nyheter.

Kontaktperson for påmelding: Naturterapeut og helsecoach Glenn Ager-Wick

post: glenn@helseterapi.no

mob 95164921 og 48316704