Helsetester, helserådgivning og kurs.

Alternativ helsetester og kurs

Mange sliter med kroniske eller mer akutte helseplager og vet ikke hva for en behandling/terapi de skal velge.

Helseterapi mener det er viktig med en alternative medisinske diagnosen/helsetesten ved siden av anamnesen? Grunnen er at da får vi en forståelse av generell helsestatus og mulige årsaker.

Mange prøver alt mulig av medisiner, kosttilskudd, terapi og dietter og ofte er ikke resultatene som forventet. Kanskje mange begynner i feil ende.  Derfor mener vi  flere alternative helsetester, som vi tar på kontoret er helt vesentlig for å få en oversikt og vite hvor en skal begynne.

Med våre fem forskjellige testapparater får man gode indikasjoner på bla. mangler av næringsstoffer, allergier/intoleranser/matintoleranser, toksisk belastning, fordøyelsesproblemer, organbelastninger, blodsirkulasjon, blodsukker mm. Noe skrives ut, og man kan lese testresultatene selv. Vi vil få en forståelse av årsakene til helseproblemene og lettere finne relevant behandlingsopplegg.

Deretter er det viktig få en oversikt over livsstil og hva en spiser og drikker, for i fellesskap å foreta en vurdering av mulige endringer og tiltak. Det er viktig at en selv tenker igjennom hva som passer.

Ved akutte helseplager er poenget vårt først å jobbe med terapi for den akutte helseplagen.

Vår jobb er å komme med noen ideer til endringer,  tiltak eller behandlingsopplegg som  medfører bedre helse. Hos mange er inntoleranser/allergier og mangler av viktige næringsstoffer en sentral årsak til helseproblemer og manglende energi. Uten tilstrekkelig av de viktige vitaminene, mineralene, aminosyrene og fettstoffene vil cellestoffskiftet ( ATP’en) ikke fungere som tilsiktet. Dessuten viktig å være klar over at vi alle er forskjellige og reagerer ulikt på maten vi spiser. det som er sunt for en er ikke nødvendigvis det for en annen. Videre er det viktig å være klar over at tilberedningen og sammensetningen av maten kan ha stor betydning for hvordan maten fungerer for kroppen.

Forbedringene på din helsetilstand/status måler vi på våre helsetester.

Den korte testen tar drøyt 30 min til kr 300,-,  hovedtesten tar ca. 1 time til kr 500,-  , hovedtesten inkludert behandlingsopplegg kr 700,- og en utvidet test hvor cellenes Phase Angle verdi inngår koster kr 950,-

Vi anbefaler også vårt 1 – 2 timers helsekurs kalt «Energiløftet – Du kan bli mye friskere og det er enklere enn du tror». Dette kurset har til hensikt å gi større forståelse av hva som generelt gavner helsa og hva som for de fleste skader helsa. Mye av kurset står i vår lille bok: «Du kan bli mye friskere og det er enklere enn du tror».

Sted for helsetesten: Våre lokaler på Øvre Tamburossen 1, 4846 Arendal

Hilsen Glenn Ager-Wick mob 95164921 eller 48316704, mail: glenn@helseterapi.no

Mer om kurset «Energiløftet – Du kan bli mye friskere og det er enklere enn du tror».

Motto: Bli sunn, slank, sterk og energisk.

Hovedfokuset på kurset er at deltakerne får innsikt i sin egen helse og får generelle helsetips de kan ta med seg. Dette gir motivasjon til å gjøre ofte bare små endringer som kan ha stor effekt på helsa.

De som har laget kurset er:  Katharina Ager-Wick, ernæringsfysiolog, trener og personlig trener. Glenn Ager-Wick, Heilpraktiker, homøopraktiker med bla. fag som kosthold.

Kurssted : Øvre Tamburodden 1

Kurspris : kr 100, -, som blir trukket av på varekjøb for over kr 100, -.

Litt mer om kursets innhold . 

I kurset  blir hva som generelt er sunn og usunn mat og drikke omtalt og begrunnet, samt næringsstoffer de fleste av oss fort mangler. Negative helsefaktorer fra dårlig inneklima og for kroppen helseskadelig stråling er mer aktuelt enn noen gang bla. grunnet de nye smartmålerne. I kurset forklares hvorfor denne strålingen fort er belastende og hvordan du rimelige og enkelt kan redusere den negative strålingen. Videre forklares hvorfor mange idag er for toksisk belasta og hvordan vi enkelt og rimelig detokse kroppen en del av kurset. Og ikke minst noen tips til å forbedre den psykiske helsen. Her kommer mange helsetips som vil overraske mange. 

Vil også orientere om helsetestene og hva som belyses og hva som er poenget med de.

Vi vil gi tilbud på vår lille bok til kr 70,-  og det vil bli presentasjon av våre spennende urteoljer hvor innholdet er forbedret.

Gled dere, det blir mange nyheter.

Kontaktperson for påmelding: Naturterapeut og helsecoach Glenn Ager-Wick

post: glenn@helseterapi.no

mob 95164921 og 48316704