Unike alternative helsetester og kurs • Arendal Helseterapi As
951 64 921 info@helseterapi.no

Helsetester, helserådgivning og kurs.

Alternativ helsetester og kurs

Sliter du med kroniske helseproblemer, da kan det være lurt med en helsetest på bla. mangler av essensielle næringsstoffer, matintoleranser, sirkulasjon, ubalanser og helseprodukter.

For å bli friskere prøver mange alt mulig av medisiner, kosttilskudd, terapi og diett. Ikke alltid er resultatene som forventet. Kanskje mange begynner i feil ende.

Med vår helsetest, med hele tiden oppdaterte apparater basert på bioressonansteknologi og HRV / APG analyse, får man gode indikasjoner på bla. mangler av næringsstoffer, intoleranser, toksisk belastning, hva fordøyelsesproblemene er, organbelastninger, blodsirkulasjon, blodsukker mm. Dette skrives ut og man kan lese resultatene selv.

Deretter må du få en oversikt over hva en spiser og drikker, for i fellesskap å foreta en vurdering av endrineger og tiltak. Det er viktig at en selv tenker igjennom hva som passer.

Vår jobb er å komme med noen ideer til endringer / tiltak, som kan medføre bedre helse. Hos mange er intoleranser og mangel av viktige næringsstoffer en sentral årsak til helseproblemer og manglende energi. Uten tilstrekkelig av de viktige vitaminene, mineralene, aminosyrene og fettstoffene vil cellestoffskiftet ( ATP’en) ikke fungere som tilsiktet. Dessuten viktig å være klar over at vi alle er forskjellige og reagerer ulikt på maten vi spiser. det som er sundt for en er ikke nødvendigvis det for en annen. Videre er det viktig å være klar over at tilberedningen og sammensetningen av maten kan ha stor betydning for hvordan maten fungerer for kroppen.

Ved siden av selve testen hvor den korte testen tar ca 30 min til kr 250,- og hovedtesten tar ca. 1 time til kr 500,- ,  anbefales vårt 1 – 2 timers helsekurs kalt “Energiløftet”.

PS! Timeprisen på testing / veiledning er kr 500, -. tilbudet kr 200,- for 30 min. test og kr 400, – pr. time er frem til 1. februar 2019.

Sted for helsetesten: Tamburossen 1, 4846 Arendal

Hilsen Glenn Ager-Wick mob 95164921, post: glenn@helseterapi.no

 

Ønsker du testing eller kurs? Send oss ​​en melding

Mer om kurset “Energiløftet”

Motto: Bli sunn, slank, sterk og energisk.

Hovedfokuset på kurset er at deltakerne får innsikt i sin egen helse og får helsetips de kan ta med seg. Dette gir motivasjon til å gjøre ofte bare små endringer som kan ha stor effekt på helsa.

De som har laget kurset er:  Katharina Ager-Wick, næringsfysiolog, trener og personlig trener. Glenn Ager-Wick, Heilpraktiker, homøopraktiker med bla. fag som kosthold.

Aktuelle kursdager:

Torsdag kl. 18.00 – 20.30 eller lørdag kl 10.00 – 12.30

Kurssted : Granheia 4, 4847 Arendal

Kurspris : kr 200, – tilbud nå kr 100, -, som blir trukket av på varekøb på over kr 200, -.

Litt mer om kursets innhold . 

Kurset går dypere inn i mat og drikke, samt næringsstoffer de fleste av oss fort mangler. Negative helsefaktorer fra dårlig inneklima og for kroppen helseskadelig stråling er mer aktuelt enn noen gang bla. grunnet de nye smartmeterene. I kurset forklares hvorfor denne strålingen fort er belastende og hva du rimelige og enkelt kan gjøre., Videre blir toksiske belastninger og hvordan enkelt og rimelig dekokse kroppen en del av kurset. Og ikke minst noen tips for å forbedre den psykiske helsen, samt noen overraskende helsetips som vil forbause mange. Alle kursdeltakerne får for kr 50, – med boka “Du kan bli mye friskere og det er enklere enn du tror”.

Nyhet

Det vil bli presentasjon av våre nye og spennende helseoljer og andre helseprodukter.

Helseterapi har tatt inn C-60 og utviklet nye varianter av Urteolja. Les mer om produktene og hvordan de virker på denne hjemmesiden.

Gled dere, det blir mange nyheter.

Kontaktperson for påmelding: Helse og trenercoach Glenn Ager-Wick

post: glenn@helseterapi.no

mob 95164921

Gratis eBok + en gave!

Under lansering av vår nye bok "Du kan bli mye friskere" har vi et tilbud til deg. Last ned vår gratis eBok med en forsmak fra hele boken før du velger å lese hele, og i tillegg:

  • En innføring fra forfatter, kun i eBok versjon
  • 10% på kjøp hele boken
  • 10% i hele vår nettbutikk
Powered by ConvertKit