Urteolja – Helseterapi’s Naturlig Urteolje

Om Urteolja orginal

Urteolja orginal består av utvalgte planter og planter trukket i olje eller fra fortynna tinkturer og eteriske oljer. Denne Urteolja er laget av 100% naturlige ingredienser og skal påsmøres utvortes. Vi har gode tilbakemeldinger på følgende: Skader og smerter fra jobb eller sport, ved påsmøring rundt sår og ved påpåsmøring solbrenthet. Også egnet til påsmøring muskler før idrettsaktiviteter.

Bruk gjerne Urteolja mineral i tillegg til Urteolja original for bedre effekt. Se vår nettbutikk

Hvorfor også Urteolja Mineral?

Mange sliter med kroniske smerter og skader og alt har en årsak. Urteolja mineral inneholder alle cellesaltene, fortynna karbon og silisium.

Urteolja mineral har til hensikt å forbedre kroppens eget mineral og karbonomdannelse og dermed forbedre avgiftningen og blodsirkulasjonen. Dette er viktig for gjenoppretting av gamle skader og smerter i ledd eller muskler.

Hvordan bruker man Urteolja Mineral?

Urteolja mineral påsmøres aktelt skade eller smertested, pluss noen dråper i armhulen. Samtidig er det viktig å få nok antioxidanter og mineraler som magnesium og silisium, samt vitamin C-mat fra f.eks. Nypepulver, antioksidanter fra ingefær, gurtkemeie, ev. fiskolje fra Medicmarine, fiskemel / kollagen fra Seagarden, produktet Nutrilenk fra Mezina og ikke minst c-60, etter manges mening verdens beste antioxidant. Poenget ved disse Urteoljene er å gjøre kroppen bedre istand til å «reparere» belasta og smertefulle områder.

Men merk deg at ved vårt moderne jordbruk og moderne og raffinerte kosthold mangler de fleste av oss mye antioxidanter, magnesium og spormineraler. 

NB! Husk på at ved gammel skade eller på gamle smertesteder tar det som oftest lengre tid før man blir bra. Vil også påpeke viktigheten med styrke og bevegelsesøvelser og refererer til din trener eller terapeut, som kan hjelpe deg. På vår «helsetest» vil du få kall det en «naturmedisinsk statusrapport». Les mer på denne hjemmesiden under «Unik helsetest og kurs «. Helseterapi AS har hele tiden oppdatert testutstyr og har gjordt det igjen nå i høst. Av den grunn kan vi finne ut mere på kortere tid. Når en da har lang erfaring i bruk og tolkning av resultater kan en hjelpe folk raskere.  Den korte helsetesten  tar ca. 30 minutter og den store helsetesten tar ca. 1 time. Her  vil resultatdokumenter medfølge blant annet på status vitaminer og mineraler. Resultatene vil bli forklart, og det blir gitt veiledning. Ved 1 timers testen,  testes med et tredje apparat, og det vil bli videre veiledning / tolkning og testing av relevante helseprodukter som kan forbedre helsetilstanden.

Bruk:  Begge urteoljene påsmøres utvortes aktuelle områder på kroppen, samt påsmøresca. ca 5 dråper i armhulen 2 – 5 x daglig.

Urteolja kan kjøpes i vår nettbutikk her