C-60, det nye store helseproduktet

C-60, produkt omtalt som verdens beste antioksidant kan kjøpes fra linken under.

C-60 kan kjøpes fra Telomas her.

Produktet C60 inneholder en samling på 60 karbonatomer og har vist seg å ha oppsiktsvekkende effekter på helsa. C-60 helbreder ikke selv, men setter igang kroppen og cellene til å helbrede seg selv. Vitenskapsmenn oppdaget carbon C-60 på 1960-70 tallet, men C-60 ble først brukt og oppdaget som et helseprodukt av NASA-forsker Ken Swartz. Han stolte ikke på beskyttelsen mot stråling på arbeidsplassen og lagde C-60 til seg selv for eget bruk. T il hans store overraskelse, han fikk gradvis godt syn igjen. Han var plaget av den alvorlige øyesykdommen AMD. 

Ken Swartz og andre produsenter selger idag stadig bare C-60 i USA. I Europa har vi fått Telomas fra Irland som produsent. Les mer og kjøp produkt fra denne lenken: https://telomas.com/?ref=k6mwjnool8k

En banebrytende studie av C-60 ble lagt ut på Wistar-rotter i 2012. Rottene ble delt i 3 grupper. En del fikk 1 ml vann, den andre gruppen fikk 1 ml olivenolje og den tredje gruppen fikk 1 ml olivenolje med C-60. Og så etter noen år det koms oppsiktsvekende resultat: Gruppen som fikk 1 ml olivenolje, fikk 18% økning i levetid, mens gruppen som fikk 1 ml olivenolje med C-60, øket levetiden med nesten 90%. Kort sagt, olivenoljen med C-60 gjorde sitt til rotten ble nesten dobbelt så gammelt. Se henne https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0142961212003237.  En lignende studie er ikke gjort med mennesker, da vil det være mye lengre tid å få et positivt resultat.

Mange har stilt spørsmål til hvordan dette kan være mulig. Det er forsket mere og det pågår mye forskning. Mange mener at mye av de positive tilbakemeldingene har med det fakta at C-60 hindrer ødeleggende effekt av frie radikaler. ved å gi de et elektron de trenger uten å bli radikaler selv. Sagt på en annen måte, det er den sterke antioxidant-effekten til C-60 som avgifter kroppen og gjør kroppen i stand til å helbrede seg selv, samt motvirke aldring. 

Glem ikke at C-60 er et glimrende produkt til hunder og katter, samt andre dyr,

Lykke til med bruk av C-60 hilsen Glenn Ager-Wick, .