951 64 921 info@helseterapi.no

C-60, det nye store helseproduktet

C-60, produktet omtalt som verdens beste antioxidant og livsforlenger er nå i vår nettbutikk.

Produktet C60 består av en samling på 60 karbonatomer og har vist seg å ha oppsiktsvekkende effekter på helsa.  “For godt til å være sant”, vil noen si, og det sa jeg også.. C-60 helbreder ikke selv, men setter igang kroppen og cellene til å helbrede seg selv. Vitenskapsmenn oppdaget carbonC-60 på 1960-70 tallet, men C-60 ble først brukt og oppdaget som et helseprodukt av amerikaneren og NASA forsker Ken Swartz. Han stolte ikke på beskyttelsen mot stråling på arbeidsplassen og lagde C-60 til seg selv for eget bruk. Til hans store overraskelse, han fikk gradvis godt syn igjen. Han var plaget av den alvorlige øyesykdommen AMD.

Ken Swartz og andre selskaper selger idag mye -C-60 i USA. Så stor er etterspørselen at det er kø for å få varer. Dette er bakgrunnen til den norske produksjonen til tidligere lab.sjef Fred Bakke. Han måtte ha produktet og sikker levering og startet sin egen produksjon. Dette må en kalle vellykket. Nøyaktighet i produksjonen og nøye utvelgelse av de beste råvarene er viktig for Fred Bakke og helt vesentlig for å få et godt C-60 produkt. 

C-60 i vår nettbutikk kommer i første omgang ut i blackseedolje, arganolje og olivenolje, selvfølgelig kaldpresset og ikke på noe tidspunkt varmebehandlet oljer. Både olja og C-60 har effekter på kroppen. Alle kvalitetsoljer og spesielt blackseed og arganolje er kjent for å ha mange positive helseeffekter.

Den banebrytende studien av C-60 ble utført på Wistar-rotter i 2012. Rottene ble delt i 3 grupper. En del fikk 1 ml vann, den andre gruppen fikk 1 ml olivenolje og den tredje gruppen fikk 1 ml olivenolje med C-60. Og så etter noen år kom det oppsiktsvekkende resultat: Gruppen som fikk 1 ml olivenolje, fikk 18% økning i levetid, mens gruppen som fikk 1 ml olivenolje med C-60, økte levetiden med nesten 90%. Kot sagt olivenoljen med C-60 gjorde sitt til at rottene ble nesten dobbelt så gamle. Se her https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0142961212003237.  En lignende studie er ikke gjort med mennesker, da det vil ta mye lengre tid å få et positivt resultat.

Mange har stilt spørsmål til hvordan dette kan være mulig. Det er forsket mere og det pågår mye forskning som vi vil publisere. Mange mener at mye av de positive tilbakemeldingene har med det fakta at C-60 hindrer ødeleggende effekt av frie radikaler.ved å gi de et elektron de trenger uten å bli radikaler selv. Sagt på en annen måte, det er den sterke antioxidant-effekten til C-60 som avgifter kroppen og gjør kroppen i stand til å helbrede seg selv, samt motvirke aldring. 

C-60 har tatt den amerikanske markedet med storm. Jeg så på  at neon av mine venner begynte å bruke produktet C-60 i flere måneder. Når helseplager gradvis forsvant hos brukerne ble jeg overbevist og begynte å først lese om og deretter bruke C-60. Det sies at ingen antioksydant man kjenner til idag kan sammenlignes med C-60. Er du klar til et forsøk på å få et sunnere liv med mindre helseplager, mer energi, lettere arbeidsdager og treningsøkter, ønsker vi deg velkommen til å bestille varer i vår nettbutikk .   Les mere om C-60 under produktomtale i nettbutikken

C-60 er et glimrende produkt til hunder og katter, samt andre dyr, les mere www.c-60.no.

Med hilsen Glenn Ager-Wick, Naturmedisiner, Helpraktiker i  35 år.

 

Gratis eBok + en gave!

Trykketbok produktbilde medium

Under lansering av vår nye bok "Du kan bli mye friskere" har vi et tilbud til deg. Last ned vår gratis eBok med en forsmak fra hele boken før du velger å lese hele, og i tillegg:

  • En innføring fra forfatter, kun i eBok versjon
  • 10% på kjøp hele boken
  • 10% i hele vår nettbutikk
Powered by ConvertKit