Våre Tjenester

Helseterapi har som målsetning å hjelpe folk flest til bedre helse ved hjelp av å finne årsaker til helseproblemer og anbefale naturlige tiltak og naturlige behandlingsmetoder. Vi mener at ofte kan enkle råd og tiltak gjøre folk mye friskere. Til dette foretar vi endel helsetester og har et kurs vi kaller «energiløftet».

Helsetester og kurs

Helsetester og indikasjoner vi får er følgende:

Hvor god er blodsirkulasjonen.

Blodtrykk og oksygenmetning i blodet.

Fysisk og psykisk stressnivå og evnen til å tåle streee.

Toksiske belastninger.

Organbelastninger.

Allergier og intoleranser.

Indikasjon på syre base balansen.

Indikasjoner på mineral og vitaminmangler og hvilke.

Indikasjon på belastning av negative microber som sopp og parasitter.

Strålebelastninger og mangel av negative ioner.

Test av stoffskifte type/metabolic type.

Flere tester kommer.

Vi følger opp med kurset «Energiløftet», som informerer om viktige generelle faktorer alle kan ha nytte av.

NB! Vi er klar over at alle er genetisk forskjellige og feks. mat som er sundt eller ok for en person er ikke bra for en annen. Det er bla. avhengig av stoffskifte type eller metabolic type/nutritional type. Vi er også klar over at for mange er også belastning med negativ stråling kanskje den viktigste faktoren og nesten inngen tester på det. Vår kropp er jo eletrisk lada og påvirkes av strøm.

Praktiske helseprodukter i egen nettbutikk

Vi fører flere nyttige helseprodukter som kan gjøre verdagen lettere. I nettbutikken vil du finne luftrensere med negative ioner, samt mye magnet og strålebeskyttelsesprodukter. Se vår nettbutikk og bestill noen av våre produkter der. Du finner også Helseterapi sin egen bok i nettbutikken. – Helseterapi Nettbutikk

HealthyWater produktet

Vårt nye produkt Healthy Water er kommet på markedet. Dette vannforbedringsproduktet har til hensikt å vitalisere/forbedre ditt drikkevann. Healthy Water øker pH-verdien, tilfører mineraler og fjerner eventuelle klorrester i drikkevannet. Mer informasjon kommer om kort tid.

Sunne bygg i massivt tre.

Vi har bygget våre eget kontor lokale selv i sundt massivtre hvor veggene «puster». Vi har selv funnet ut en enkel måte å bygge sunne småbygg på i massiv heltre og tilbyr konsulent tjenester på dette området. du vil bli overrasket over hvor enkelt og rimelig du kan bygge et lite bybb..

Les mer om vårt massivtre bygg her.

Gratis eBok + en gave!

Under lansering av vår nye bok "Du kan bli mye friskere" har vi et tilbud til deg. Last ned vår gratis eBok med en forsmak fra hele boken før du velger å lese hele, og i tillegg:

  • En innføring fra forfatter, kun i eBok versjon
  • 10% på kjøp hele boken
  • 10% i hele vår nettbutikk
Powered by ConvertKit