Om Oss

Aller først vil vi takke deg for å ville besøke vår hjemmeside, vi håper du vil få mye igjen for det.

Denne hjemmesiden har som målsetning å gi enkle helsetips og sellge relevante helseprodukter som dekker dagens behov. Vi mener at ofte kan enkle ting gjøre folk mye friskere. Hjemmesiden er blitt til som følge av et samarbeidsprosjekt. Sentrale her er Glenn Ager-Wick og Johnny Helleland. Vi har fått gode innspill fra Katharina Ager-Wick og Tor Ager-Wick. Johnny Helleland er webutvikler og fungerer også som mentor og idee utvikler. Katharina er utdannet ernæringsfysiolog og Glenn er utdannet naturterapeut med over 30 års erfaring. Vi har lang fartstid i helsetemaer, som hvordan spise ren og næringsrik mat, hva en bør være oppmerksom på vedrørende hva vi drikker, og hvordan enkelt forbedre inneklimaet og redusere belastningen av for kroppen negativ stråling.

– Dette ønsker vi å dele med dere og holde kurs i.

Vi utfordrer deg til å være med oss å videreutvikle helseterapi.no ved å undersøke maten vi spiser, det vi drikker, inneklimaet vi oppholder oss i, belastninger vi får av mobiler, data, tråløse nett mm. Vi vil ta imot gode råd og gi råd. Mail oss gjerne på glenn@helseterapi.no.

Denne butikken kan også bli din butikk. Anbefaler du helseprodukter enten som terapeut eller som helseinteressert kan du tjene penger på det ved enkelt å registrere deg i vårt Partner program. Les mere om dette ved å klikke deg inn her..

La oss høre i fra deg,

Med hilsen

Katharina Ager-Wick

Johnny Helleland
Glenn Ager-Wick

Tor Ager-Wick

Kontakt oss her

[contact-form-7 id=»6″ title=»Contact form 1″]