Idag har vi klar vår egenproduserte Chaga i vår nettbutikk. Det er en kraftfull tinktur med basis i chaga vokst på friske norske bjørketrær. Chaga er kjent for å være en av de fremste antioksydanter og immunbostere vi har og inneholder viktige mineraler, vitaminer og aminosyrer, som selen, copper, zink, vitaminer B og D, samt de fleste aminosyrene. Knapt noe helseprodukt er så omtalt i folkemedisinen som chaga, og sies hjelpe immunforsvaret til å eliminere/kvitte seg med for kroppen skadelige micro-organismer som virus. Virker iht. eksperter som en kraftig antioksydant og som et anti aldrings og antiinflamatorisk produkt.

Sammen med Medicmari’s kaldpressa og kaldrensa tran mener vi du stiller sterkere for å møte vinterens utfordringer. Denne tranen er så vidt vi vet helt alene på markedet med kaldpresset og kaldrenset teknologi. Da beholdes de naturlige vitaminene, som vitamin E, D og D3 og fettsyrene er intakt. Kroppen nyttiggjør seg veldig godt naturlige vitaminer og de fleste mangler omega 3 fettsyrer. Det er en kjent sak at vitamin D, samt antioksydanter som zink er viktig for å ha et velfungerende immunforsvar noe som er spesielt presisert av mange fagfolk nå.

Les mere om disse produktene på våre hjemmesider www,helseterapi.no

Og gled der. Vi introduserer Chaga på tilbud for kr 179,- pr 50 ml og følger opp med vår kall den økologiske tran med kraftig rabattert pris på kr 225,- for 200 ml. Handler dere for tilsammen over kr 350,- får dere gratis boka «Du kan bli mye friskere og det er enklere enn du tror». Tilbudet varer ut måneden eller så langt beholdningen rekker.

Lykke til.

Hilsen Helseterapi