Sommeren er nesten over og vi går mørkere tider i møte. Med mørketiden kommer gjerne hyppigere forkjølelser og influensaer. Flere og flere vet at med nok vitaminer og mineraler tilført kroppen så er vi bedre rustet. Særlig vitamin C og D, samt zink har stor betydning, men også riktig pH balanse i kroppen. Dette finner jeg raskt ut med testen og gir råd om relevante naturlige helseprodukter. Les mere om testen på www.helseterapi.no.

I vår nettbutikk www.helseterapi.no har vi fått inn nye varer. Markedets eneste kaldpressa Tran, samt vacumtørka fiskeprotein fra Medicmarine. Her får en omega 3 og naturlige D vitaminer av topp kvalitet, samt alle aminosyrene i fiskeprotein. Kanskje verdens beste helsekostprodukter.

I vår nettbutikk finner du også nye ozonapparater. Disse kan anvendes til så mye. Ozonering er en av de mest brukte vannrensemetodene og veldig god som 1. behandling/rensing av drikkevannet før bruk av Healthy Water. Og suveren for rensing av frukt og grønnsaker og til rensing av dårlig lukt, sopp, bakterier og microrganismer i lufta. Les mere på www.helseterapi.no

Med beste hilsen

Helseterapi ved Glenn Ager-Wick