Sommeren er nesten over og vi går mørkere tider i møte. Med mørketiden kommer gjerne hyppigere forkjølelser og influensaer. Flere og flere vet at med nok vitaminer og mineraler tilført kroppen så er vi bedre rustet. Særlig vitamin C og D, samt zink har stor betydning, men også riktig pH balanse i kroppen. Dette finner jeg raskt ut med testen og gir råd om relevante naturlige helseprodukter. Les mere om testen på www.helseterapi.no.

I vår nettbutikk www.helseterapi.no har vi fått inn nye varer. Markedets eneste kaldpressa Tran, samt vacumtørka fiskeprotein fra Medicmarine. Her får en omega 3 og naturlige D vitaminer av topp kvalitet, samt alle aminosyrene i fiskeprotein. Kanskje verdens beste helsekostprodukter.

I vår nettbutikk finner du også nye ozonapparater. Disse kan anvendes til så mye. Ozonering er en av de mest brukte vannrensemetodene og veldig god som 1. behandling/rensing av drikkevannet før bruk av Healthy Water. Og suveren for rensing av frukt og grønnsaker og til rensing av dårlig lukt, sopp, bakterier og microrganismer i lufta. Les mere på www.helseterapi.no

Med beste hilsen

Helseterapi ved Glenn Ager-Wick

Gratis eBok + en gave!

Under lansering av vår nye bok "Du kan bli mye friskere" har vi et tilbud til deg. Last ned vår gratis eBok med en forsmak fra hele boken før du velger å lese hele, og i tillegg:

  • En innføring fra forfatter, kun i eBok versjon
  • 10% på kjøp hele boken
  • 10% i hele vår nettbutikk
Powered by ConvertKit