Alle ønsker vi et godt immunforsvar og her noen enkle tips på å få et topp immunforsvar.

Husk å spise grønnsaker som paprika, broccoli og grønnkål for å få i deg nok A, C og E vitaminer. Bruk også regelmessig grønnsaker som løk, hvitløk, ingefær og gurkemeie, da de bedrer blodsirkulasjonen og styrker immunforsvaret.

Det er også viktig med nok D-vitamin fra feks. fet fisk og tran. Nypepulver er også en god kilde til antioksydanter og C-vitaminer. En god antioksydant er også blåbær. Nok zink er viktig og det får en fra nøtter og frø, som gresskarfrø.

Ønsker alle en topp påske og kom gjerne innom for en alternativ helsesjekk med bla. å finne indikasjon på status vitaminer og mineraler. Les mer om helsesjekken på www.helseterapi.no.

Med vennlig hilsen

Glenn Ager-Wick mob 48316704 eller 95164921