For et par år siden skrev min eldste datter Katharina og jeg en bok med tittelen: «Du kan bli mye friskere og det er enklere enn du tror». Flere rynket på nesa og kommenterte at det kreves mye og koster mye å bli friskere. Så feil kan folk ta. Med litt kompetanse om mat og enkel kunnskap om bla. trening er mye gjort, gjerne kombinert med enkel test på helsestatus.

Juletilbudet

Alle som kjøper denne boka: «Du kan bli mye friskere….» får et par utmerka magnetsåler gratis med på kjøpet. Kjøp boka og magnetsålene følger med i forsendelsen. Skriv gjerne en kommentar på din sko størrelse.

Glem heller ikke å se på våre andre helseprodukter. Vi har gode produkter for immunforsvaret, strålebeskyttelse og smertelindrende produkter med nytt smerteplaster til kr 45,-, samt vår Urteolje orginal.

Ønsker alle en god jul og et fremgangsrikt nyttår.

Med hilsen Helseterapi AS

Glenn Ager-Wick