I de siste ukene har vi fått en ny helsetrussel. Et nytt virus antagelig med opphav fra Wuhan, en stor by i Kina, har begynt å spre seg. Dette er et SARS virus kalt Corona, som gir influensalignende symptomer som feber, hoste/luftveisinfeksjon, åndenød, muskelsmerter og trøtthet. På verdensbasis er offisielt ca. 115.000 smittet og litt over 4.000 dødsfall er registrert.

Norske helsemyndigheter mener det er ingen behandling som kan tilbys, mens i Kina og india går helsemyndighetene ut og anbefaler bla. store doser c-vitamin og homøopati. Det navngis til og med et homøopatisk middel. Vi vet også at i Kina og india er urteterapi mye mer anvendt enn i vesten. Kanskje det er grunnen til at corona har stagnert i Kina og utviklingen av viruset i India er mye langsommere enn i feks Norge. I India er helbredende urter og planter vanlig brukt og med et raskt søk på nettet finner man fort ett vanlig helseprodukt som dokumentert, iht PubMed, virker inaktiviserende/ødeleggende på spredningen av coronaviruset i kroppen. Antageligvis er det flere av de vanlig kjente helse/urteprodukter som ødelegger coronaviruset.

Kurset vil omhandle:

Immunforsvaret og hva vi kan gjøre for å styrke immunforsvaret

Her er mye forskning, som de færreste kan motsi. De fleste vitenskapelige miljøer vet bla. hvor god effekt store doser c-vitaminer har, med unntak av de Norske da.

Coronaviruset

Her blir det gjennomgang av hva dokumentert forskning sier om enkelte helseprodukter, deriblant helseproduktet ikke coronaviruset «liker» særlig godt. Her blir også omtalt andre godt utprøvde helseprodukter for sopp, parasitter og virus. En må se på synergieffekten.

Nye helseprodukter

Helt nye helsetemaer vil det også bli gjennomgang av.

Nyere forskning har gitt oss nye muligheter til å bevare god helse lengre. Forskerne har funnet ut at vi i cellene har noen såkalte telomerer, som blir kortere med økende biologisk alder. Videre har forskere funnet et helt nytt system i kroppen som heter det endocannabinoide system. Vi vil snakke litt om dette, samt om hvorfor cbd produkter gjør comeback etter nesten 100 års fravær på markedet. Videre vil vi omtale helseproduktet c60 og andre helseprodukter med den hensikt å reversere at telomerene blir kortere og kortere med åra.

Dette kurset vil første gang bli arrangert fra kontoret på Tamburodden 1 i Arendal torsdag den 19.03 kl 18.00 og varer i ca. 1.15 minutter med en liten pause midtveis på 5 minutter. Vennligst mail eller ring om du kommer, da vi har begrensa med sitteplasser. Kurset vil bli arrangert flere ganger utover våren.

Alle er velkommen.

Med hilsen

Helseterapi AS/Glenn Ager-Wick

PS! Kursa kan ha en eller flere forelesere, alle med bakgrunn som enten utdanna naturterapeuter, leger eller ernæringsterapeuter.