Som de fleste har fått med seg ble det på tirsdag vedtatt at kriseloven grunnet corona viruset skal gjelde frem til 13. april. Ikke alle er enige i alle sider ved regjeringens håndtering, men vi får forholde oss til det. Det betyr at jeg ikke har lov til å ta imot pasienter/helsesjekker før 13.04.

Jeg har derimot lov til komme med helsetips og i tidligere mail kom rådet om å bruke finhakket hvitløk, ingefær og løk med ev. olivenolje over. Har fått kommentarer på at ikke alle er like begeistret for smak og dette ånde greiene.

Har som følge av dette satt isammen to helsepakker bestående av Neolic, en luktfri hvitløkskapsel, Urizal, som er ingefærtabeletter og styrkemiddelet Schwedenkrauter. I tillegg har Helseterapi laget noen fortynna urtedråper. Du kan lese mere om denne immunmixen i denne linken: https://butikk.helseterapi.no/products/immunmix-1. Pris inkludert frakt er kr 490,- for Immunmix 1 og Immunmix 2, og her er nok for en liten familie til ca. en måneds forbruk. NB! Dette er for å styrke immunforsvaret og har man mistanker om coronasymptomer ringer man legen.

Vi får da alle håpe at denne coronakrisen med kriseloven ikke varer for lenge, da dette vil etter manges menig skade samfunnet mere enn coronaviruset. Jeg er også av den mening at kroppsbelastende stråling fra bla. 4G og nå flere steder 5G gjør virus som ellers er harmløse rimelig farlige. Poenget er da at man gjør det man kan for å unngå for mye belastning. Her er endel info på helseterapi.no.

Lykke til med helsa og ta kontakt hvis dere lurer på noe.

Hilsen Glenn Ager-Wick