Flere og flere av oss er ikke fornøyde med å få tilbud om vanlige medisiner for helseproblemer som gjør lite eller ingenting med årsakene, og ønsker da å finne ut mest mulig om de egentlige årsakene til helseplagene.

Det er kanskje ikke bare psykiske faktorer, stress, gener og alder som er årsakene til helseplager, men andre faktorer som mangler, toksiske belastninger, samt negativ stråling, som kan forårsake feil miljø/ubalanser i kroppen og igjen sykdommer.

Og hva gjør man da?

Mitt forslag er å få en redegjørelse via tester (Helseterapi tilbyr mange av disse testene) på hva som kan være mulige årsaker, kombinert med et behandlingsopplegg hvor man tilbys det nyeste og beste av utforska naturmidler med bla. basis i nye patenterte teknologier. Nøkkelprodukter er en bla. en økologisk CBD olje utviklet med ny patentert teknologi, samt andre frø og planteprodukter, også her med ny og patentert utviklings-teknologi.

Helseterapi er ambassadør av etter min mening markedets beste CBD olje og vi vil de nærmeste dagen få i salg det vi mener er markeds beste urte, frø og planteprodukter.

Man kan da få kroppen istand til å avgifte seg selv, og da rette opp balansene i kroppen og få bort helseplager, som smerter, leddproblemer, utmattethet, søvnproblemer, angst/uro, depresjon mm. på en naturlig måte.

Velkommen til vårt kurs å få mer helseinformasjon på Tamburodden 1, førstkommende torsdag 31.10 kl 18.00 – 19.30.

Kurset er gratis, og det er begrensa plasser, så fint om du ringer eller sender en mail som påmelding.

Med vennlig hilsen

Helseterapi

Glenn Ager-Wick

tlf :48316704/95164921

glenn@helseterapi.no

www.helseterapi.no