En stund siden forrige mail og lokalet vårt er doblet i størrelse i 1. halvår av 2018. 20 nye m2 er selvbygget i en slags lafteteknikk.

Alle er velkommen til kurs og helsesjekk i våre nye lokaler på Tamburodden 1.

Første kursdato over sommeren er torsdag 12.september kl 18.00 fra kontoret vårt på Tamburodden. Temaet vil være overskriften i denne mailen og ikke uten grunn. Vi får en gjesteforeleser med spesialkompetanse på dette temaet.

Mange forskere mener elektromagnetisk stråling er en av våre største helse og miljøtrusler, som myndighetene ikke tar på alvor. Faktisk er det ingen som tar ansvar. Grenseverdiene til Statens Strålevern er skyhøye og basert på en privat stiftelse (ICNIRP) med sterke bindinger til telecombransjen. Det blir bukken som passer havresekken. NVE har vel heller aldri brydd seg om helse og miljø og langt mindre ACER.

Vi tvangspålegges AMS målere, påvirkes av Wifi samt annen trådløs teknologi daglig, noe som gjør mange av oss syke. Økt mobilbruk gjør ikke situasjonen bedre.

Kurset vil omhandle elektromagnetiske kilder vi må være oppmerksomme på og hvordan vi best mulig kan beskytte oss , samt hvilke matvarer/kosttilskudd som blir viktige for å øke motstanden mot elektromagnetisk påvirkning.

Helseterapi’s helsesjekk vil også kunne gi en god indikasjon på i hvilken grad eventuelle helseproblemer er forårsaket av elektromagnetisk stråling, samt hvilke personlige grep som er aktuelle.

Alle er velkommen, men vennligst gi beskjed om du er interessert i kurset, da vi har begrenset med sitteplasser. Kurset varer i ca 1 ,5 time og er gratis ved kjøp av produkter for over kr 100,-.

Vennlig hilsen Glenn Ager-Wick mob 95164921 – 48316704, mail glenn@helseterapi.no