Minner om minikurset «Energiløftet» imorgen torsdag 7.02 kl 18.30 – 19.45 fra Granheia 4, Arendal. PS Vennligst parker ved Bomullsfabrikken og gå ca 250 meter til adressen Granheia 4, da mange parkeringsplasser er snødd igjen. Minikurset «Energiløftet» er betydelig endra, som en naturlig følge av mere elektromagnetisk stråling fra nå disse AMS målerne og at dette er blitt en stor helseutfordring som myndighetene fremdeles ikke vil innse. Statens Strålevern forteller oss at disse AMS målerne er harmløse og representerer ingen helserisiko. Dette stemmer imidlertid dårlig med tilbakemeldinger fra tusenvis av innbyggere i vårt land. Fra det tidspunkt disse målerne, også kalt smartmålerne ble installert i huset/leiligheten har mange fått helseproblemer av ulike slag. Belastningen kan bekreftes ved enkle bioressonansemålinger. Det reiser seg fort mange spørsmål som hva er egentlig disse AMS målerne, hva gjør denne pulserende mikrobølgestrålingen med kroppen vår og kan vi beskytte oss og med hva? Dette er spørsmål jeg har tenkt mye på og prøvd å lese meg opp på i den seinere tida. Jeg tror jeg har funnet noen svar, men bare noen, da dette er vanskelige spørsmål. Helt sikker er at mange inkludert undertegnede mener at denne pulserende microbølgestrålingen fra AMS målerne er dokumentert helseskadelig og skulle aldri ha vært godkjent til trådløs strømavlesning. Når vi også blir belastet med annen trådløs stråling fra WiFi, mobilen, tyverialarm, brannalarm mm blir fort totalbelastningen for stor. Har også andre nyheter i kurset som hvorfor vi reagerer forskjellig på alt fra elektromagnetisk stråling til matvarer og hvor ofte og når det passer å spise. Her vil vi se litt på periodisk faste/intermediant fasting og forskjellige stoffskiftetyper. Les mer om kurset !»Energiløftet» på www.helseterapi.no Alle er velkommen, men send en mail til glenn@helseterapi,no eller SMS til 95164921, da det er litt begrensa plasser. Mvh Glenn Ager-Wick