Hei, og fortsatt godt nyttår alle sammen.

I desember 2018 lanserte vi nye Urteolja og antioksydanten C-60. De er godt mottatt og flere har begynt å bruke de. Tilbakemeldingene er gode på alt fra smerter i kroppen til mere energi og mindre stresset.. Helseterapi tilbød også vår «helsetest», den alternative helsesjekken for kr 200,- for 1/2 time og kr 400,- for 1 time. Disse tilbudene er blitt godt mottatt og vi fortsetter med disse tilbudene frem til 1.04 2019. Mange ser poenget med å få en oversikt over mulige belastninger og mangler som årsaksfaktorer til mulige helseplager men har. og med utgangspunkt i dette få veiledning om hvordan forbedre helsa.. Les mere om helsetesten på våre hjemmesider www.helseterapi.no.

Flere har etterspurt kurset vårt «Energiløftet», som er oppdatert med ny kunnskap/forskning, hvor jeg orienterer om viktige faktorer som kan forbedre helsa. De fleste av disse grepa er enkle å gjennomføre i hverdagen og kan gi store helsegevinster for mange. Kurset tar bare ca 1 1/2 time og første kurs er torsdag 7.02.2019 kl 18.30 – 20.00 fra Granheia 4, 4047 Arendal. Fint at dere melder dere på da det er kun plass til ca 9 stykker på hvert kurs fra denne adressen. Kurspris er kr 150,-, som blir trukket ifra ved kjøp av varer for over kr 150,-

Alle er velkommen.

Hilsen Glenn Ager-Wick