Nytt år og nye muligheter • Arendal Helseterapi As
951 64 921 info@helseterapi.no

Hei, og fortsatt godt nyttår alle sammen.

I desember 2018 lanserte vi nye Urteolja og antioksydanten C-60. De er godt mottatt og flere har begynt å bruke de. Tilbakemeldingene er gode på alt fra smerter i kroppen til mere energi og mindre stresset.. Helseterapi tilbød også vår “helsetest”, den alternative helsesjekken for kr 200,- for 1/2 time og kr 400,- for 1 time. Disse tilbudene er blitt godt mottatt og vi fortsetter med disse tilbudene frem til 1.04 2019. Mange ser poenget med å få en oversikt over mulige belastninger og mangler som årsaksfaktorer til mulige helseplager men har. og med utgangspunkt i dette få veiledning om hvordan forbedre helsa.. Les mere om helsetesten på våre hjemmesider www.helseterapi.no.

Flere har etterspurt kurset vårt “Energiløftet”, som er oppdatert med ny kunnskap/forskning, hvor jeg orienterer om viktige faktorer som kan forbedre helsa. De fleste av disse grepa er enkle å gjennomføre i hverdagen og kan gi store helsegevinster for mange. Kurset tar bare ca 1 1/2 time og første kurs er torsdag 7.02.2019 kl 18.30 – 20.00 fra Granheia 4, 4047 Arendal. Fint at dere melder dere på da det er kun plass til ca 9 stykker på hvert kurs fra denne adressen. Kurspris er kr 150,-, som blir trukket ifra ved kjøp av varer for over kr 150,-

Alle er velkommen.

Hilsen Glenn Ager-Wick

Gratis eBok + en gave!

Under lansering av vår nye bok "Du kan bli mye friskere" har vi et tilbud til deg. Last ned vår gratis eBok med en forsmak fra hele boken før du velger å lese hele, og i tillegg:

  • En innføring fra forfatter, kun i eBok versjon
  • 10% på kjøp hele boken
  • 10% i hele vår nettbutikk
Powered by ConvertKit