i 1873 lanserte Dr. wilhelm Schussle «Den forenklede terapi». Han var inspirert av Dr. Samuel Hahnemanns homøopatiske prinsipp.

Forskerne hadde oppdaget cellene og for alle levende processer i planter, dyr og mennesker var forskjellige salter livsviktig..»Uten salter, intet liv», lød konklusjonen. 145 år seinere er det ingen vitenskapsfolk som jeg har sett som kan motsette seg denne konklusjonen, men læren om cellesaltene er allikevel rimelig glemt. Som heilpraktikerstudent på 80 tallet lærte vi at eventuelle mangler av   cellesalter var noe av det første vi måtte se på,, da de er sentrale i alle prosesser i kroppen.

Vår livsstil med mere stress, ofte lite fysisk aktivitet, dårlig ernæring,mere toksisk eksponering, lite søvn og mye strålebelastning medfører nok at kroppen vår har mere.behov for disse cellesaltene nå enn på slutten av 1800 tallet. Mange tror disse fortynna mineralene virker langsomt og lite, men ved akutte tilstander vil rett cellesalt virke hurtig og ved kroniske tilstander vil de rette cellesaltene virke kraftfullt og langsomt ofte med en forverringsreaksjon fra begynnelsen, som er helt naturlig/vanlig. Da står man bare over to-tre dager.

Innen 14 dager har Helseterapi en egen cellesaltserie på alle de 12 cellesaltene, pluss noen tilleggssalter, samt carbo C90 og en ny versjon av vår «urteolje» til salgs på våre hjemmesider til utvortes anvendelse. ,Følg med da her vil vi tilby produktene til forbrukervennlige priser.

Beste hilsen

Helseterapi AS

Glenn Ager-Wick

 

.