Nyhet

Håndlagde pyramider i tre med riktige pyramidemål er vår første nyhet i 2018. Pyramider er forbundet med mye mystikk, og slik jeg ser det er det ingen som har bevist hvorfor pyramider kan ha bla.. helsemessige funksjoner. Det man vet er at det er gjordt utallige forsøk med planter, og registrert økt vekst og holbarhet, samt at mange hevder smaken blir bedre. Med såkalt kirlianfotografi kan man faktisk dokumentere at levende organismer får sterkere energifeldt ved påvirkning av pyramidekraften. annet som ellers hevdes om pyramider er følgende:

Pyramidekraften forbedrer søvnen, Mange opplever mere energi og blir roligere. Man øker arbeidskapasiteten. Det sies at man øker effekten av behandling med feks. massasje, akupunktir, fotzone, healing, og ikke minst meditasjon og da skal man meditere under (den i 50 X 50 cm) eller inni en pyramide. Anbefaler også å sove eller arbeide under denne pyramiden i 50 X 59 cm. Andre som anvendder pyramidekraften oppnår bedre immunforsvar, raskere helbredelse, bedre hukommelse og redusert negative tanker.

Du kan glede deg til å teste ut om noe av dette stemmer på deg. Vi er noen som har testet pyramidene i en periode og som fortsetter å bruke de, deriblandt undertegnede. Er positivt overrasket og har registrert forbedret søvnkvalitet og mere energi.

Ha et fremgangsrikt nytt år med hilsen Helseterapi/Glenn Ager-Wick