Om en drøy måned er vi i 2018. Vi lever i en spennende verden med mange helseutfordringer. Ingen tvil om at vi daglig eksponeres for mye som utfordrer vår helse. Det positive er imidlertid at vi har mer tilgjengelig informasjon og flere produkter enn på lenge til å oppnå et langt og godt liv med god helse.

Min erfaring etter 35 år som kall det alternativ helsearbeider/behandler er at det er det enkle, naturlige og ofte rimelige som fungerer best. Det behøver ikke å være kostbart å ha et sunnere og mere variert kosthold, drikke sunnere veske/vann, få bedre inneklima med mindre stråleeksponering, samt enkel og effektiv trening. Vi har hjulpet flere i 2017 og ønsker å bli enda bedre i 2018. Det kommer flere nye overraskelser..

Vi vil fortsette med helsesjekken, individuelle timer, kurs, helse-konsulentoppdrag, kostholdsveiledning og salg av helseprodukter, både fra adressen Tamburodden 1 og fra vår nettbutikk. Det vil i 2018 bli tilbudt nye helseprodukter, nye behandlingsmåter for smerter og sirkulasjon, nye helsetester og nye enkle og effektive treningsopplegg alle kan begynne med. Noen har allerede fått oppleve en enkel måte å forbedre søvnen som kan virke for mange og de fleste vet hvor viktig en god naturlig søvn er. Allerede i januar lanserer vi dette produktet og førstemann til å bestille denne nyheten fra vår nettbutikk på www.helseterapi.no får to stk ved å bestille en enhet til kr 990,-. Fortløpende utover i 2018 vil også andre nyheter bli presentert på vår nettbutikk.

God jul og godt nyttår med mange nye muligheter.

Hilsen Helseterapi/Glenn Ager-Wick