Vi lever i en merkelig verden hvor flere og flere sannheter er i ferd med å bli opplyst om eller rettere sagt avslørt. Dette gjelder ikke minst på området helse. Nå er det nesten naturlig å være syk fra du er 45- 50 år og svært mange over denne alderen bruker fast noen medisiner, som de ikke blir friske av, men som har til hensikt å lindre symptomer. God butikk for noen, tragisk for andre. Poenget er at svart mange får mange nye symptomer av medisinene de bruker, noe som er godt dokumentert.

Personlig tror jeg det skulle være naturlig å være frisk til en er både 80, 90 og 100 år. Ja dere leste riktig og det var ingen spøk. Når det blir mere avsløringer om hva kroppen trenger av næring, type vann, rensekurer mm og man individuelt tilpasser vil folk bli overrasket. og det er aldri for seint. I de kommende årene vil flere og flere få fokus på hvorfor de er småsyke (årsakene) og bli bevisste på hvordan de kan være friske. Jeg er klar over at kraft og elektronikkindustrien har gitt oss nye alvorlige utfordringer. Vi blir bombardert av høyfrequent og lavfrequent strøm, som gjør mange uforklarlig syke..

Lavfrequent fra strømnettet og høyfrequent fra mobiler, mobile basestasjoner, wifi, PC’en, alarmanlegg, alt trådløst og ikke minst fra smartmeterne som blir montert. Den er nok en versting. Og så har vi 5G’en som kommer, Hvis vi ikke blir mange nok som nekter den.Vi må uansett ta forhåndsregler. Fremdeles prøver Statens strålevern å fortelle oss at ikke ioniserende stråling ikke er farlig for oss,(hvis vi ikke forbrenner os da) samtidig som flere og flere forskere roper varsku. For mye eksponering av særlig høyfrequent stråling og vi får søvnproblemer, hjerterytmeforstyrrelser, problemer med blodsukkeret, cancer, mindre energi, dårlig immunforsvar, smerter, allergier, asthma, hudproblemer mm. Alt dette er godt dokumentert. Jfr. Einar Flydal’s blogg som er flink til å komme med henvisninger til forskning. Er vi ikke syke blir vi fort syke av særlig høyfrequent stråling. Prøver å lese meg opp på tiltak som ikke koster tusenvis av kroner, Har hørt om folk som har brukt nær 100.000 kr uten særlig nytte. To av de viktigste tiltakene er gratis og det er å få kraftselskapet til å demontere antenna i smartmeteret (da leser du av målerstanden, som du gjorde tidligere) og slå av Wifien når den ikke er i bruk.

Helseterapi har noen produkter idag som avhjelper stråling noe, se tilbud på våre hjemmesider www.helseterapi.no, men gled dere for rett over nyåret kommer flere nye produkter, som avhjelper for stråling, hvor noen er egenutviklet. Sammen med enkle tiltak i huset eller på arbeidsplassen mener jeg mange vil få en ny hverdag.

Desembertilbud er Mobilbrikkesett 2 til kr 79,- inkludert ikke ett Scalar merke som på bilde men med 3 stk Scala rmerker. Mange har gitt oss tilbakemelding om mindre ubehag ved mobilbruk ved bruk av dette mobilbrikkesettet, men anbefaler allikevel å bruke headsett eller høytalerfunksjon. Det neste tilbudet er vår kjære magnetbandasje til ryggen for kr 179,-. Ved siden av gymnastikk har denne vært til veldig god hjelp for mange. Når inneluften vi oppholder oss i er nesten tom for negative ioner er magneter fra magnetarmbåndene og Power Balanse nyttige produkter og mange kan ikke være de for uten. Desembertilbud kr 49,- og kr 20,-. Du får også våre magnetsåleer i desember for kr 29,-. Tops, klipp av de ytterste 5 – 7 cm og du har en behagelig såle gjerne under den valige til fotturer og løpeturer. Og glem ikke naturlig ionisert vann med Health Water til kr 69,-.Du kan da lage flere hundre liter sundt velsmakende drikkevann.  Alle disse produktene finner du i nettbutikken til www.helseterapi.no. Ha en topp dag videre.

Hilsen Helseterapi/Glenn Ager-Wick