NRK programmet «Ren mat – den skitne sannheten.»

Fikk med meg NRK1 programmet igår 24.08.2017 med tittelen: «Ren mat-den skitne sannheten..»

Det ser ut som om NRK i likhet med mange andre har problemer med å akseptere at den som helbreder har rett.

Eller sagt på en annen måte, blir noen friskere og friske av å være veganere eller unngå gluten/korn, samt ha hovedvekt på fett og protein eller leve på mat og drikke som gjør kroppen mere basisk, da har de alle rett. For myndighetene og WHO burde dette være til glede og påkalle oppriktig interesse, ikke ergelse, sinne og erstatningssøksmål. Vår DNA er designet forskjellig og da er det naturlig at vi holder oss friske på noe forskjellig mat, dette kalles metabolic type. Felles for alle disse kostholdsvariantene er at de såkalte guruene anbefalte ren mat og ikke industribearbeidet og ødelagt mat eller sukkermat/kjemimat. Dette programmet oppfattet jeg som et forsøk på å få oss bort fra ren og sunn mat, og dette er betenkelig. Programleder harsellerer og forsøker å være morsom på bekostning av intervjuobjekt og  forsøker samtidig å være seriøs ved å etterlyse dokumentasjonen, som han åpenlyst ikke evner/har forsøkt å finne, men som det er nok av, Det er til og med mye ikke industrifinansiert dokumentasjon/forskning..  Verst kritikk for å lansere en udokumentert teori (syre-baseteorien) fikk Robert Young. Det finnes overhodet ingen dokumentasjon bak denne teorien hevdet programlederen som forresten også hadde en doktortittel i likhet med Robert Young. Kanskje like tvilsom doktortittet. Jeg trodde jeg hørte feil, men han gjentok dette med ingen dokumentasjon i programmet. Er det ingen som kunne fortelle denne programlederen at Otto Wahrburg, har mottatt Nobels medisinpris nettopp på forskning på syre-bese teorien og at nær alle sykdommer har sin basis i dette. Dette var ikke forskning betalt av industrien.  Da sykdom er stor forretning forsøker tydeligvis visse miljøer å «glemme» bort denne forskningen. Synd også at de får Robert Young til å fremstå så lite sympatisk i TV-programmet ved å kopiere Big Pharma i å ha penger som fokus nr 1. Alle vet eller bør vite at ingen blir friske av syntetisk mat med stort sukker, salt og hvetemelinnhold og man blir ikke frisk av å spise noen syntetiske medisiner. Men dette skal man ikke snakke høyt om da det er mektige industrier/kapitalkrefter bak,  og det er disse kreftene/interessene som lager slike programmer.

Helsepolitikk, slanking og forskning.

Vi har snart valg og helsepolitikk har i liten grad vært tema i dette valget. Da svært mange er kronisk syke burde dette vært et hett tema. Hvorfor er det ikke det?

Helsepolitikernes målsetning burde vært å formidle sannferdig forskning og ikke industribaset forskning. Dette skulle vært basis for retningslinjer som gir en god folkehelse. Når dette ikke er tilfellet og vår helspolitikken blir styrt av Big Pharma blir alt snudd på hodet. Big Pharma ser på helse på en naturlig måte med sunn tilpasset og ren mat og helsegevinst ved eventult tilpassa dietter og kurer som konkurerende virksomheter. Dette er tragisk at mange politikere, media og folk lar seg villede/lure. Vi forstår at det er krefter som vil ha oss på syntetisk GMO-mat og selvfølgelig alle vil bli syke for denne typen mat er ikke tilpasset noens gener. Resultatene av feilslått helsepolitikk ser vi idag også ved at gamle og uføre får mangelfull ernæring, lite mosjon og frisk luft, samtidig som de overmedisineres. Dette gir en uverdig avslutning på livet. Videre ser vi at naturlige og godt dokumenterte produkter for bla. kreft som CBD-oljen og B17 er ulovlig å innføre i Norge uten seriøs begrunnelse. Det feilfokuseres på bla. slanking ved telling av kalorier isteden for å ta tak i grunnleggende kostholdsfeil som høyt sukker/sødtkonsum, samt individuelle intoleranser. Er det folkehelsa som ofres på storkapitalens bekostning.

Stråling, smarmetere og mangel av negative ioner.

Flere og flere rammes av utmattelse og el-overfølsomhet. hvorfor? Fra det offisielle helse-Norge har de ingen forklaring på dette fenomenet. Iht statens Strålevern er alle verdier fra sendere, smartmålere, Wifier, alarmanlegg, mobiler mm innenfor aksepterte verdier av både lav og høyfrequente verdier. Iht foreningen Felon er verdiene langt over det som skulle vært tillatt og andre land har langt lavere grenseverdier. Poenget er at mange blir syke når feks smarmåleren blir installert og aktivert. Dette er et konkret resultat og når skal Statens strålevern, som skal beskytte oss, ta oss på alvor? Eksperter hevder at alle blir helsemessig negativt påvirket av smartmålere, wifi, skitten strøm etc og det dokumenteres at dette påvirker vårt cellestoffskifte og vår hormonelle balanse. Hvorfor er ikke dette et tema i valgkampen? Kan noen av dere som leser denne bloggen forklare meg det?

Vil avslutte der jeg begynte. Det må vel være slik at den eller det som medfører helbredelse har rett og motsatt, det som lager sykdom det er skadelig. Det ser ut som om noen nå begynner å så tvil om dette helt fundamentale fakta, Hvordan er det mulig? Vi blir faktisk bevisst feilinformert av de som skulle tatt vare på oss.