Vi lever i et samfunn hvor mange tror de lever sundt, men de forstår ikke hvorfor de ikke oppnår god og robust helse, med nok energi, godt immunforsvar og en sterk, sunn og slank kropp.

På et 5 – 6 timers lørdagskurs avsløres mye av det du trenger å vite for å nå dine helseambisjoner i vårt kurs «Energiløftet». Det er enklere enn de fleste tror. Du trenger ingen steinharde dietter, ingen pulverdietter og ingen kostbare piller eller behandlingsopplegg, men deimot en forståelse av hvordan kroppen fungerer og mere kompetanse om mat og drikke. Dessuten er det viktig å vite litt om negativ stråling, ionebalansen, samt kjemikalier vi bruker på kroppen og vasker med. Det avsløres også enda mere som påvirker helsa.

Kurset er fra kl 10.00 til kl 14.30 og du kan registrere deg som interessert i å delta på et kurs med å sende mail til glenn@helseterapi.no eller ring/SMS til 95164921.

Alle får vår bok, «Du kan bli mye friskere og det er enklere enn du tror» gratis. Enkel lunch er også inkludert og alle får en liten helsetest. Pris for alt kr 450,-

Sted for kurset er Tamburodden 1, 4846 Arendal eller på Hynnekleiv i Froland.

Hilsen Glenn Ager-Wick