«Du kan bli mye friskere og det er enklere enn du tror» er tittelen på boka utgitt i 2015 til en av mine døtre og undertegnede. Vi fortsetter med kurset «Energiløftet», som vi har laget sammen. Rett og slett et «bra mat for bedre helse kurs«…

Det vil bli arrangert fredag og lørdags-kurs forskjellige steder i Agder og Rogaland, og fra Risør til Stavanger. Les mere på https://www.helseterapi.no/om-oss/testing-terapi-og-behandling/ og meld deg på til glenn@helseterapi.no eller ring Glenn på 95164921. Oppgi fylke du ønsker som primært kurssted og jeg gir tilbakemelding om sted og tidspunkt.

Et «Bra mat for bedre helse kurs»

På kurset informeres og begrunnes om hva som er de mest sunne matvarene og hva som er matvarer du absolutt bør unngå. Garanterer at mange vil bli overrasket. Det finnes masse forskning som dokumenterer påstandene.Tilberedning av maten er også veldig viktig. Mange ødelegger maten på sitt eget kjøkken og lager transfett av ellers sunn mat.Vi vil forklare hvordan du tilbereder sunn mat..

I kurset vil vi  komme massevis med tips og svar på spørsmål som:

  • Hvorfor har så mange fordøyelsesproblemer, autoimmune lidelser, overvekt, smerter, høyt blodtrykk, diabetes, mm?
  • Hva for et salt kan vi bruke og hva med alt sukkeret og det hvite melet?  Kurset vil gi en enkel guide for god helse.

På kurset vil vi avslutte med å informere om det viktige mineralet nesten alle over 45 år mangler, til og med helse ekspertene. Og om to mineraler nesten alle med vanlig vestlig kosthold mangler. To antioksydanter nesten alle mangler og tilslutt informere om vitaminene nesten alle mangler og hvor enkelt og rimelig det er ¨å få nok av disse mineralene og vitaminene.

Og selvfølgelig vil kurset gå igjennom toksiske feller som vi utsettes for daglig og som ødelegger vår helse.

Du er velkommen.

Hilsen Glenn Ager-Wick  mob 95164921