Årets julegave er sundt inneklima.

Det får du med å kjøpe en boks som produserer nok negative ioner til kr 590,- eller kr 690,00.

Den setter du i et støpsel på veggen og skrur på on knappen. Få ting er folk mere uvitene om og få ting er det mere dokumentasjon på enn helsegevinsten med nok negative ioner i rommet og vi er i snitt inne 90% av tiden. De negative ionene renser luften vi puster inn og aktiviserer de røde blodcellene slik at vi får bedre blodsirkulasjon og transport aav næringsstoffer. Kort og godt vi vil føle oss friskere og mere opplagt fordi vi vil være det. På lignende måte aktiviserer vi de røde blocellene med magnetprodukter og det er vel grunnen til at mange kjenner en gunstig helseeffekt bare med et magnetarmbånd rundt håndleddet.

For å få endre bedre innemiljø bør vi også strålebeskytte vår innendørs elektronikk som, mobiler, data, TV, Wifi, laptopper og IPader, smartstrøm, tyverialarm, brannvarslere, røykvarslere mm. Allt dette kan beskyttes rimelig bra på samme måte som vist på mobilen. Strålefeltet av nevnt elektronikk gir snikende sykdom og vi merker det ikke før vi er syke.

Vi fører velutprøvde produkter, som vi har testet ut i mange år, til markedets beste priser.

Velkommen til vår hjemmeside www.helseterapi.no og du vil finne en mengde sunne tilbud på magnetprodukter og strålebeskyttelsesprodukter.