Tidene forandrer seg og vi lever allerede i en tid hvor helsa vår påvirkes av politiske beslutninger. Hvis vi ikke er våkne nå vil det bli enda vanskeligere i fremtiden. Med TISA og lignende avtaler vil det bli vanskelig å hindre svært usunne matvarer og andre farlige dagligvarer fri omsetning på markedet uten advarsler.

Med TEK 10, byggforskriften bygges husene tette og usunne hvilket gir en oppblomstring av allergier og astma. Vi forurenses av diverse stråling fra master, antenner wifi etc. i langt større grad enn hva som er nødvendig. Mange tåler dette ikke og blir uforklarlig syke. Hetskampanjer mot alternative terapeuter, bla. NRK programmet Folkeopplysningen, har hindret varslere som gir praktiske råd og naturlig behandling. Ernæringsfysiologer blir ikke spurt til råds når folk blir syke. Leger medisinerer med farlig psykopharma isteden for å sende videre til psykologer, og andre med utdannelse på dette området. Drikkevannet vårt forurenses av farlig fluor, klor, mm og vi tror det er sundt.  Myndighetenes målsetning ser ut til å være lik Big Pharma sin, alle mann skal på piller. Det gjør ikke noe at det er ca 200.000 registrerte dødsfall bare grunnet medisinbruk bare i EU og at alle medisiner har mer eller mindre bivirkninger.

Det jobbes intenst for å nedlegge Norsk landbruk og velte meget helsefarlig GMO mat inn på det norske markedet. Norsk media skriver ingenting om at til og med de fleste EU-landene ikke vil ha GMO-mat pga helsekonsekvensene. Hvor er norske journalister, har de påbud om hva de skal og ikke skal skrive? Hva da med pressefriheten? Vi klager på land som Kina, men der skriver de om dette.

Årlig flyttes grensene for hva som tillates av sprøytemidler og konserveringsstoffer i våre matvarer. Rart vi tåler mere og mere med årene?. Flere andre Europeiske land som Russland og Danmark vil av helse og miljøhensyn kun ha produksjon og salg av økologiske matvarer. 87% av all maten i Russland er allerde økologisk. Nå må vi her i dette landet våkne opp. Stå opp mot GMO mat, TISA og lignende avtaler, SNT’s manglende jobb, tillatelser til mere og mere gift i maten vår, styrke vår egenproduksjon av ren mat, hindre diktatoriske bestemmelser som Ap forsøker med å gå inn for tvangsvaksinerig. Mange av oss har avslørt at de eneste positive vitenskapelig undersøkelsene av vaksiner er det vaksineprodusentene selv som står for. Rart de utbetaler så mange billioner i erstatninger til vaksineofrene.

Vi som er engasjert i at Norge skal være en fri, demokratisk og sunn nasjon med god folkehelse, vi har en stor jobb å gjøre. Det er faktisk en trussel vi står ovenfor som er annerledes enn tidligere trusler, men minst like farlig.