Vann er ikke bare vann

Kom over en interessant artikkel skrevet av en kjent forsker med navnet Sang Whang.

Han hadde lenge hevdet at skulle vi drikke sundt vann måtte det være basisk og forklarer dette på følgende måte.

Når basisk vann kommer ned til mavesekken, som er meget syrlig (pH 4), da reagerer mavesekken med å produsere syre. Surheten er jo nødvendig for å beskytte oss mot farlige microber. Det mange ikke vet er at biproduktet mavesekken produserer når den produserer mavesyre er bicarbonat, som blir skilt ut i blodet og cellene. Denne bicarbonaten er kroppens viktigste redskap til å oppløse fast syre og nøytralisere flytende syre og andre toksiner i kroppen. Nå forstår man litt mere av hvorfor noen hevder at kvaliteten på drikkevannet er minst like viktig som kvaliteten på maten vi spiser. Når vi blir eldre blir produksjonen av bicarbonat som alkalisk hemmer lavere og vi samler mere og mere sure avfallstoffer. Det er derfor et forhold mellom akkumulasjonen av syre og aldringsprosessen hevder Sang  Whang.

Når vi drikker alkalisk/basisk vann får vi en nettobevinst av base som renser kroppen. Når dette vannet inneholder mye mineraler/elektrolytter aktiviseres energien i cellestoffskiftet og vi vil ikke bare føle oss men faktisk være spreke langte opp i åra.

Den positive nyheten er at vi enkelt og rimelig kan lage vårt eget basiske helsevann ved å kjøpe bla. Alkaline Pinne eller Alkaline Termos, som du finner på våre hjemmesider www.helseterapi.no i nettbutikken under vannforbedring.