Du har sikkert sett en bok om helse flere ganger før, men kanskje ikke en slik som denne. Livsviktig informasjon som både sjokkerer noen, oppsiktsvekkende for andre men like livsviktig for alle.

Denne boka, «Du kan bli mye friskere og det er enklere enn du tror» har til hensikt å belyse områder og gi ideer til leseren om viktige faktorer som påvirker helsa. De fleste helseproblemene er ikke så mystiske, men har enkle og naturlige forklaringer.

Norge er stolte over at vi er kåret til verdens beste land å bo i, men folkehelsa i Norge er ikke så god som myndighetene prøver å fortelle oss iht. statistikker for kreft, hjerte og karsykdommer, diabetes, overvekt, kroniske smerter, etc. Nordmenn er blitt mer og mer kronisk syke. Snur vi ikke denne utviklingen vil dette på et eller annet tidspunkt ramme vår velferdsstat.

Med moderne testmetoder finner man de fleste av svarene på vår helsestatus. Når man har kartlagt så mye som mulig av helsestatus og årsakene bak, forstår man lettere hvilke tiltak som må til for å få god helse.

Vi sender deg en gratis eBok

Vi ønsker å gi deg en forsmak på boken, og mm få minutter kan du få tilsendt de første sidene som eBok, pluss en innføring av forfatter som ikke er inludert i full utgave av boken. Skynt deg, for du får også 10% rabatt på boken og hele vår nettbutikk.