Nyhet Healthy Water

Godt for alle

Lag rimelig ditt eget sunne drikkevann på 1, 2, 3.

Heaalthy Water er et naturbasert vannforbedringsprodukt som kan brukes til de fleste typer vann og som ikke krever filterbytte eller store invisteringer. Vi satser miljø ved innpakking i en papirpose og hvor du kan gjenbruke gammel råvare til plantekomposten .Alt skal tilbake til naturren.

Healthy Water gjør følgende med ditt drikkevann fra offentlig vannverk:

Fjerner klor og toksiner fra ditt drikkevann.

Tilfører mineraleer og gir bedre smak til drikkevannet

Øker drikkevannets pH-verdi til mellom 7,5 og 9 på de fleste vanntyper.

Lab. tester kommer.

Bruk: 0,5 gram (1/4 ts eller en knivspiss) Healthy Water til 1 – 2 liter drikkevann. Rist eller rør rundt og la vannet stå i 5 – 10 minutter før bruk.

 

Hvorfor Healthy Water?

De fleste av oss drikker renset kommunalt springvann, som kan være noe surt og med innhold av klorrester og andre kjemikalier/toksiner. Vi får da ikke i oss det sunne vannet vi burde ha drukket.

Healthy Water fungerer slik at klorrester fjernes, samt mye av toksinene i drikkevannet.. Dessuten økes pH-verdien til mellom 7,5 og 9,5 på de fleste vanntyper. Drikkevannet berikes med mineraler og spormineraler og får en god smak. Du får et sunnere og tryggere drikkevann for under 25 øre literen. Alt dette er viktig for at vi skal drikke nok vann. Ekspertene er uenige om hvor mye nok vann er, men mellom 1 – 2 liter vann er nivået de fleste er enige om. Vannforbruket er selvfølgelig avhengig av kroppsstørrelse, forbruk/aktivitet og temperatur/svette. For lite vanninntak skaper dehydrering og dårlig avgiftning og for mye vanninntak kan medføre for mye utskillelse av salter. Les mere i egen artikkel som kommer.

Bruk av Healthy Water på forskjellige andre typer drikkevann?

Mange i dette landet drikker ikke vann fra offentlig vannverk. Mange benytter seg av vann fra egne vannkilder med varierende kvalitet.

Noen har godt grunnvann, mens andre benytter seg av brønnvann eller overflatevann. Ved de sistnevnte alternativer er det risiko for microber som e-coli bakterier og parasitter. Dessuten er brønnvannet og overflatevannet i Norge oftest mineralfattig og surt med en pH på mellom 5 og 6,5. Heller ikke er smaken så god som ønskelig. Med bruk av Healthy Water blir smaken bedre og pH en stiger som en følge av de naturlige mineralene i Healthy Water. Er man ikke sikker på om vannet inneholder microber.eller ei kan en analyse anbefales. Er din vannkilde ente hjemme elelr på hytta i risikosonen anbefales rensefiltre eller ozonering. Det rimeligste og enkleste  er å ozonere drikkevannet i 5 – 10 minutter for dermed ta knekken på uønska microber og deretter å tilfsette Healthy Water iht til anvisning over.

Healthy Water til vin og kaffe.

Mange drikker vin i den tro at det er rene helsedrikken. Det tror ikke jeg, da syra i vinen og kjemiklaierester virker fort negativt på kroppen. Mineralene og antioksydantene i Healthy Water har vist seg å redusere syra og kjemiklaier og kan forbedre vinen. På samme måte er det med kaffen.

 

Å drikke nok vann er noe av det viktigste for vår helse og da er det viktig at vannkvaliteten er god.

Med Healthy Water har vi som målsetningl å produsere et rimelig, miljøvennlig og effektivt vannforbedringsprodukt som passer til de fleste typer vann.