Fakta om helseterapi

Mange er motivert for livstilsendring idag for å bli sunnere og mer energiske, men det råder forvirring om tiltakene. Noen tilbyr superprodukter, andre fantastiske treningsopplegg og atter andre forskjellige superdietter, ofte høres det vanskelig og krevende ut med dertil forsakelser og mange føler oppleggene koster mye mens de store resultatene uteblir.

Gled dere, det er enklere enn dere tror.

Helseterapi ønsker å gi deg faktaopplysninger på flere sentrale område som påvirker vår helser, som kosthold, inneklima, stråling, vann og trening. Du vil finne tips i hvordan du kan unngå de verste mat-produktene med bla. sprøytemidler og tilsetningsstoffene.

På en enkel kan du også lage ditt eget 1. klasses drikkevann rett fra springen nesten like sunt og velsmakende som det beste kildevann. Les mere om produktene i vår nettbutikk.

Med enkle grep kan du videre redusere negative strålebelastning svært effektivt, samtidig som du får godt og sunt inneklima selv om du ikke har et tømmerhus eller lignende.

Vårt motto er: Få god helse på en enkel og rimelig måte.

Les mere i vår bok ut med tittelen: «Du kan bli mye friskere og det er enklere enn du tror». Vi er sikre på at her er det duket for mange overraskelser for selv erfarne helsefolk.