951 64 921 info@helseterapi.no

Har vært aktiv på elitenivå i orientering i 20 år, og har de siste årene vært aktiv orienterings og skimosjonist.

Har etter skader på 70 – 80 og 90 tallet i tær og ankler i de seinere årene vært plaget av smertefulle tåledd og ankler, særlig høyre ankel. Ellers er jeg stort sett frisk.

Som naturterapeut har jeg prøvd det meste for mine ankler og tær, men bare noe har fungert litt.

Har nå i over 7 uker brukt en liten dose (1/3 til ½ ml) Q FUSE samt de siste 4 ukene kremen Excel.
Begge produktene fra Q-sciences. Begge produktene såkalte fullspektret Cannabis sativa produkter med innhold av CBD. Har tidligere brukt lignende produkter også da visstnok med noe CBD innhold, da uten resultat.

Virkningene av Q FUSE og Excel har ikke uteblitt.


Helsemessig føler jeg at søvnen har vært dypere og jeg har følt meg mere opplagt på dagtid. Det viktigste for meg og min livskvalitet er imidlertid at mine gamle skada ankler og tær har vist klar fremgang.

Begge tåledda og særlig høyre ankel har synlige artroser og ved belastning, som ved mye gåing, ståing og særlig ved forsøk på løping kom smertene. De siste åra har høyre ankel vært så smertefull at treningen har vært en slags kombinasjon av gåing og løping, som har begrenset seg til ca. 30 minutter to til tre ganger i uka, kombinert med en sykkeltur eller tur på rulleski med staking. Ikke tilfredsstillende for en som liker lengre løpeturer. Dette har såvidt vært nok for bikkja på 10 år.

Når jeg startet bruk av FUSE merket jeg gradvis at noe skjedde i ankler og tær. De føltes gradvis litt sterkere og ikke så smertefulle ved mosjon. Bedringen har gått seint og gradvis, ikke overraskende, da dette er gamle kroniske skader. Akutte problemer løser seg som regel fortere, men vi alle reager forskjellig. Det som virker på en, virker nødvendigvis ikke likt på en annen person.

Eter 3 uker fikk jeg også kremen Excel som jeg påsmører ankler og tær 1-3 x daglig. Ved akutt smerte eller skade ville jeg smørt inn Excel enda oftere.

Ble først litt mer øm for deretter å føle forbedring. Den gradvise forbedringen har fortsatt og med den gradvis lengre treningsturer/løpeturer i skogen og etterhvert med minimale smerter både under og etter løping.

Idag har jeg overdrevet med en løpetur (klarte faktisk å løpe litt mere) på 1 time og 40 minutter. Ville teste ankler og tær skikkelig.

Det ble ingen test på smertegrenser i ankler/tær, kun en test på kondisen. Jeg måtte gå i de siste bakkene. Det er ikke å legge skjul på at for lite og dårlige treninger har medført redusert kondis.

For meg ser det ut som om disse fullspektra CBD produktene har effekter som ikke andre produkter eller behandlinger har hatt. Vil legge til at jeg har fortsatt de klassiske leddproduktene som omega 3, gurkemeie og collagen, men det virker som om Q Fuse og Excel gjør noe mer. Vi får se hvordan effekten er etter ytterligere noen måneder og nye blogg- rapporter kommer.

Arendal 6.12.2019

Glenn Ager-Wick 61 år, Arendal, helsecoach/naturterapeut.

Gratis eBok + en gave!

Trykketbok produktbilde medium

Under lansering av vår nye bok "Du kan bli mye friskere" har vi et tilbud til deg. Last ned vår gratis eBok med en forsmak fra hele boken før du velger å lese hele, og i tillegg:

  • En innføring fra forfatter, kun i eBok versjon
  • 10% på kjøp hele boken
  • 10% i hele vår nettbutikk
Powered by ConvertKit